Besparen op je zorgverzekering tijdens de coronacrisis

Besparen op je zorgverzekering tijdens de coronacrisis

Door de coronacrisis zijn er een hoop mensen die vaker thuis werken. Sommige mensen werken ook een stuk minder of zijn zelfs hun baan kwijt. Het is dus een goed moment om nog eens goed naar je verzekeringen te kijken. Je kunt hier namelijk een hoop geld op besparen, als je het op de juiste manier aanpakt. Vooral wanneer je kiest voor een alles-in-éénverzekering is dit het geval. Wij leggen je uit waarom dit een goede keuze is en wat de voordelen zijn.

Hoe werkt een alles-in-éénverzekering?

Bijna iedereen heeft meerdere verzekeringen lopen. Wat deze verzekeringen zijn, verschilt natuurlijk per persoon. Voor de ene persoon is een uitgebreide reisverzekering belangrijk terwijl iemand anders juist kiest voor een ongevallenverzekering. Het nadeel is alleen dat je hiervoor verschillende verzekeraars en premies met elkaar moet vergelijken op het moment dat je een verzekering af gaat sluiten. Ook wanneer er iets aan de hand is, zul je iedere keer een claim moeten indienen bij een andere verzekeringsmaatschappij. Het is daarom verstandig om te kiezen voor een alles-in-éénverzekering. Al je verzekeringen zijn dan ondergebracht in één pakket, dit is een stuk makkelijker.

Wat zijn de voordelen van een verzekeringspakket?

Een verzekeringspakket is erg makkelijk en heeft een hoop voordelen. Het begint al bij het vergelijken. Normaal moet je allerlei verzekeringen en premies individueel met elkaar vergelijken. Met een verzekeringspakket is dit niet langer nodig. Zo kun je bijvoorbeeld via Vergelijkdirect aangeven welke verzekeringen je nodig hebt. Zij zullen vervolgens alle verzekeringen met elkaar vergelijken zodat je nooit teveel betaalt. Naast lage premies, krijg je ook nog eens korting omdat je in één keer meerdere verzekeringen afsluit. Deze korting loopt al snel op tot 10%! Daarnaast worden ieder jaar alle premies en verzekeringen weer vergeleken met nieuwe aanbiedingen en premies, je kunt dus gewoon gebruik blijven maken van nieuwe kortingen en prijsdalingen.

Een vast aanspreekpunt

Wat ook erg handig is bij een verzekeringspakket, is dat je een vast aanspreekpunt hebt, op het moment dat je schade wilt claimen of ergens vragen over hebt. Dit is wel zo handig, je hoeft dus niet langer contact te houden met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Het declareren van schade wordt op deze manier een stuk makkelijker en is veel sneller afgehandeld.

Dus wil je ook besparen op je zorgverzekering of andere verzekeringen? Kijk dan eens naar een alles-in-éénverzekering. De kans is groot dat je dan een stuk goedkoper uit bent dan nu!

 

 

Reacties zijn gesloten.