Onze online hoortest, een cadeautje voor uw oren

Onze online hoortest, een cadeautje voor uw oren

Ik een online gehoortest doen? Ik ben nog veel te jong voor een gehoorapparaat, horen wij vaak. Waarschijnlijk associeer je gehoorschade direct met ouderdom, je opa en oma, rimpels… Dingen die nog lang niet op jou van toepassing zijn. Wij leggen je graag uit, waarom het toch heel zinvol kan zijn om op onze website een gehoortest online te doen.

Een wereld vol geluiden

In de wereld van vandaag zijn er veel geluiden om je heen. Teveel decibels, tijdens een concert van je favoriete artiest, op festivals, in het café en via je headset. Lawaai op je werk, in de fabriek en op bouwterreinen. Zonder dat je het in de gaten hebt gaat je gehoor langzaam achteruit. ‘Praat niet zo hard.’ Heeft iemand dat wel eens tegen je gezegd? Dat is een teken dat je minder hoort, maar omdat het geleidelijk gaat merk je het zelf nauwelijks. Daarom kan een hoortest heel zinvol zijn.

Een hoortest in je eigen, vertrouwde omgeving

Wij begrijpen heel goed, dat het een grote stap voor je is om naar een audicien te gaan om je oren te laten testen. Daarom hebben wij een hoortest online op onze website. Zodat je thuis, in je eigen vertrouwde omgeving je gehoor kunt testen. Blijkt uit de test dat je gehoor goed is? Dan is er niets aan de hand. Niemand die weet dat jij een gehoortest gedaan hebt.

De juiste audicien

Uit de test kan ook blijken, dat er sprake is van gehoorschade. De hoortest online geeft slechts een indicatie. Om een kloppend beeld te krijgen kan een audicien je verder helpen en adviseren. Belangrijk is wel dat je daarvoor bij de juiste audicien aanklopt. Er zijn heel veel verschillende hoortoestellen in verschillende prijsklassen. Veel gehoorapparaten zijn zo klein dat je ze niet eens kan zien. De prijs is mede afhankelijk van je verzekering. Wij kunnen je helpen de juiste keuze te maken voor een gehoorapparaat dat bij jou, jouw leven en jouw budget past.

Goed horen begint bij jezelf

Wil je weten hoe het met je oren is? Test dan zelf thuis je oren via onze website. Wij hopen, dat jouw oren prima uit de test komen. Mocht je gehoor toch wat minder zijn geworden, schroom niet. Weet dan, dat wij je heel graag verder helpen!

Reacties zijn gesloten.