Redenen om een kinderslaapcoach in te schakelen

Redenen om een kinderslaapcoach in te schakelen

Wordt jouw baby vaak vroeg wakker? Wil jij weten wat de beste bedtijden voor jouw kindje zijn of hoe jij periodes van slaapregressie zo makkelijk mogelijk kunt laten verlopen? Misschien sta je net op het punt om een kinderslaapcoach in te schakelen omdat je baby of kind moeite heeft met slapen. Maar is dit wel echt nodig en is het de investering wel waard? Hier vind je vier redenen om een slaapcoach voor je baby of kind in te schakelen:

1. Minimaliseer verloren slaap voor je hele gezin

Ouders verliezen bijna anderhalve maand slaap in het eerste levensjaar van hun kind. Het is tevens bekend dat een slaaptekort tot mentale en fysieke problemen kan leiden. Een slaapcoach kan je helpen de ‘schade’ te beperken. Stel je eens voor hoe het is om met je gezin uitgeslapen en energiek de dag te beginnen.

2. Bespaar tijd en energie

Er zijn honderden boeken te vinden over hoe je de slaap van je baby kunt verbeteren. Maar heb je ook echt tijd om deze allemaal te lezen? Aangezien geen enkele methode passend is voor alle kindjes, kost het je tijd om uit te zoeken wat voor jouw kind werkt. Een kinderslaapcoach heeft alle boeken al gelezen en kent alle methodieken door en door. Zo weet jouw slaapcoach ook welke methode het beste bij jouw baby past en hoe je deze methode op maat maakt voor jouw kindje. Met een slagingsratio van 95%, weet je dat je effectief werkt en dat resultaat bijna gegarandeerd is.

3. Toegang tot expertise en ervaring

Het inschakelen van een kinderslaapcoach is een investering. Een kinderslaapcoach heeft een uitgebreide opleiding gevolgd en is gecertificeerd om één op één met jouw gezin te werken gedurende een langere periode. Je kindje heeft het beste van het beste nodig wanneer het om expertise gaat. Kies dus een slaapcoach die een certificering aan kan tonen en die voldoende ervaring heeft. Je hebt een aantal weken toegang tot de expertise, dus maak er optimaal gebruik van. Zo haal jij jouw investering er makkelijk uit en wanneer het hele gezin weer slaapt, dan weet je dat het je geld waard was.

4. Creëer meer tijd voor jezelf en voor je degene die je liefhebt

Wanneer je minder tijd hoeft te besteden aan de zorgen over slaap voor je kind, heb je meer tijd over voor jezelf én voor degene die je liefhebt. Dit maakt je tot een gelukkiger persoon en hoe gelukkiger jij bent, hoe gelukkiger je kind is!

Reacties zijn gesloten.