5 tips om stralend wakker te worden

5 tips om stralend wakker te worden

Stralend mooi wakker worden, wie wil dat nou niet? Zeker nu de warme zomerdagen in zicht zijn, wil je het liefst zo snel mogelijk van het weer genieten en niet eerst een uur voor de spiegel staan. Toch is het vaak makkelijker gezegd dan gedaan en voel je je na een nacht slapen meestal niet op je mooist. Wij hebben 5 tips op een rij gezet hoe jij deze zomer stralend wakker wordt!

1. Goede nachtrust

Een goede nachtrust doet wonderen! Het schoonheidsslaapje is dan ook niet voor niks een bekend begrip. Tijdens het slapen maak je veel collageen aan en produceer je meer huidcellen. Dit zorgt er voor dat je huid er gezonder, steviger en jonger uit ziet. Heb je moeite met een goede nachtrust? Let er dan eens op of je een geschikt matras hebt. Een goed matras is namelijk van groot belang voor een goede nachtrust.

2. Permanente make-up wenkbrauwen

Goede wenkbrauwen zijn tegenwoordig een belangrijk onderdeel van het schoonheidsideaal. Het kan ’s ochtends veel tijd kosten om je wenkbrauwen in model te tekenen en natuurlijk te laten lijken. Een goede optie is dan om te kiezen voor permanente make-up wenkbrauwen. Zo kan je voor microblading of voor hairstroke wenkbrauwen kiezen. Met permanente make-up heb je mooie natuurlijk uitziende wenkbrauwen zonder dat je er dagelijks veel tijd aan kwijt bent.

3. Massages

Naast dat massages je helpen om te relaxen, hebben ze ook invloed op je uiterlijk. Door je huid goed te masseren krijg je een betere bloeddoorstroming. Dit zal ervoor zorgen dat je huid strakker en gezonder er uit gaat zien. Door je gezicht een paar minuten per dag te masseren krijg je al snel een gezondere en strakkere huid. Voor een optimaal resultaat kan je tijdens het masseren een scrub gebruiken om de dode huidcellen te verwijderen.

4. Gezicht reinigen

Aan het eind van de dag is het belangrijk om je gezicht goed schoon te maken. Ook wanneer je overdag geen of weinig make-up draagt, kan het reinigen van je huid nooit kwaad! Door de dag heen komt je huid namelijk in aanraking met veel bacteriën in de buitenlucht. Door je gezicht aan het eind van de dag goed schoon te maken, kan je huid hydrateren en luchten. Vergeet ook niet je contactlenzen te reinigen zodat je ook de volgende ochtend weer schone lenzen in kunt doen voor helder zicht!

5. Vermijd alcohol

Door alcohol raakt je lichaam snel uitgedroogd. Om dit te compenseren zal je lichaam proberen om vocht in je lijf te verzamelen. Dit vocht zal zich uiteindelijk onder je ogen ophopen, waardoor je er vermoeid uitziet de volgende dag. Wanneer je stralend wakker wil worden, kan je alcohol dus het beste vermijden.

Reacties zijn gesloten.