Voordelig sporten dankzij een bedrijfsfitnessabonnement

Voordelig sporten dankzij een bedrijfsfitnessabonnement

Denk jij erover na om te gaan beginnen met sporten, maar word je tegengehouden door de hoge kosten van een sport- of fitnessabonnement? Of ben je benieuwd hoe jij kunt besparen op jouw huidige abonnement? Dan kan BedrijfsFitnessAbonnement.nl heel interessant zijn voor je.

Sporten via jouw werkgever

BedrijfsFitnessAbonnement.nl zorgt ervoor dat jij voordeliger kunt sporten, door gebruik te maken van de sportregeling van jouw werkgever. Werkgevers in Nederland hebben een mogelijkheid om onbelaste vergoedingen aan werknemers te geven. Dat kan bijvoorbeeld jouw zakelijke telefoon of gereedschap zijn.

Maar wist je dat een bedrijfsfitnessabonnement hier ook onder valt? Zo kan jouw abonnement – of een deel hiervan – vergoed worden via jouw werkgever door middel van een werkgeversbijdrage. En ondanks de naam wellicht anders doet vermoeden, hoeft het niet verplicht een fitnessabonnement te zijn. Door heel Nederland vind je sportlocaties die bij BedrijfsFitnessAbonnement.nl zijn aangesloten, waar je ook Yoga, CrossFit, Zwemmen, Boksen of een andere sport kunt beoefenen.

Betaling middels bruto salaris

Maar een werkgeversbijdrage is niet het enige voordeel dat je kunt krijgen. Veel werkgevers kiezen er namelijk voor om het bedrijfsfitnessabonnement te verrekenen vanuit het bruto salaris. En ook dat biedt dus onder de streep meer voordeel voor jou als sporter.

Doe de Werkgeverscheck

Wil je weten of jouw werkgever al bedrijfsfitness aanbiedt? Dan doe je super eenvoudig de Werkgeverscheck op de website. Je ziet dan meteen of je gebruik kunt maken van een bestaande regeling én bij welke sportlocaties in jouw buurt je kunt gaan sporten.

Aanmelden gaat met één druk op de knop en je kunt binnen één dag ook al beginnen met sporten. Wat houdt je nog tegen?

Reacties zijn gesloten.